Endelig

Hei fra solfylte Kragerø! Endelig er flyttelasset kommet og vi er på god vei inn i ny leilighet. Våren har kommet for å bli virker det som, og den følelsen som følger med er så fantastisk og deilig og det bare kribler i hele kroppen. Nå gjør det jo det faktisk bokstavelig talt for min del, da det sparker som aldri før fra magebeboeren. 
Ellers så er det mye spennende som skjer for tiden. I kveld er det åpning av Barekoza for sesongen, og det er jeg helt sikker på at blir knallbra. De har virkelig stått på som noen helter for å få dette til å gå, så det skal bli så fint å se det ferdige resultatet, og selvfølgelig få smake på den nye menyen, hehe. 

Jeg føler at det er tusen ting på en gang nå, og jeg glemmer stadig vekk punkter på lista mi. Hva da strømavtale og legetime liksom... Jeg skylder alt på graviditeten, og jeg tror helt oppriktig at det er derfor ting bare forsvinner for meg. Ikke nok med at jeg får den voksende magen og sparkene å forholde meg til, men så er det jo så innmari masse annet som skal ordnes også. Legetimer, timer hos jordmor, ultralyder (denne klager jeg ikke på), permisjon, permisjonspenger, barnetrygd og ikke minst alle innkjøp! Klarer liksom ikke å se at jeg skal føle meg klar med alt den dagen lille baby faktisk kommer til verden. Mer om det siden. Nå må jeg finne noen klær som fremdeles passer og slenge meg rundt. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Kristensen

Elisabeth Kristensen

22, Kragerø

Kategorier

Arkiv

hits