Hvilket kjønn er babyen i magen?

På mandag var vi på ultralyd på Telemark sentralsykehus i Porsgrunn. Det skulle vise seg å bli en av de fineste opplevelsene vi har hatt i forbindelse med denne graviditeten hittil. Vi visste jo at vi mest sannsynlig kom til å kunne få vite kjønnet på den lille krabaten som vokser seg til inni meg, men det spilte liksom ingen rolle så lenge alt var okay med hjerte, hjerne, vekst og alt annet man vil at skal være bra. Og vet dere? Alt var i skjønneste orden, og hun som utførte US hadde absolutt ingenting å utsette på noe som helst. Hvilken lettelse! 

Og dere... Hun fortalte oss også at det helt klart og tydelig er en liten gutt som koser seg der inne. Han var veldig aktiv under UL, og det merker jeg jo forsåvidt at han er ellers også. Han viste seg dog fra sin beste side, og poserte bare mer og mer for oss. Er det rart man blir forelsket! 

Nå gleder vi oss mer enn noen sinne, og kan ikke helt fatte og begripe at denne lille krabaten er det vi som har skapt sammen. Og at han en dag i august (aller mest sannsynlig) kommer ut til oss, og vi kan holde, kose og elske han. Det er som dere skjønner fortsatt ganske surrealistisk og uvirkelig for meg, hehe. 


 

2 kommentarer

Så herlig, gratulerer så mye! Venter selv en liten jente i juni

Elisabeth Kristensen

08.04.2017 kl.10:17

Tanja Amanda Höglund Pettersen: Tusen takk, og ikke minst gratulerer til deg også! Stas :-)

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Kristensen

Elisabeth Kristensen

22, Kragerø

Kategorier

Arkiv

hits