Sofakveld alene

I går kveld klarte jeg å miste macen min i gulvet, og vips så var skjermen skeiv. Heldigvis har jeg Michael sin til disposisjon så å si når jeg vil, så det går fint. Bare fryktelig kjedelige penger, spesielt nå som vi er i full gang med innkjøp til den nye leiligheten, pluss baby på vei. Men nå er det liksom ikke så mange veier tilbake, hehe.
For å være ærlig, så er jeg helt ferdig om dagen. Jeg mener, vi var på gardin-shopping, og etter det sa det bare helt stopp. Jeg har vært så bortskjemt i dette svangerskapet, og har vel egentlig ikke hatt en ting å utsette på noe som helst. Så kanskje det er nå det skal begynne å snu... Jeg klager likevel ikke, jeg har det fortsatt godt; uten smerter, kvalme eller noe som helst. 

Vel, derfor har jeg tilbragt kvelden på å spise en gigantisk middag alene, i sofaen med Grey's Anatomy. Jeg har sett hele serien før, men nå har jeg faktisk begynt på nytt. 13 sesonger er mye å pløye gjennom... Haha, likevel kan jeg forsikre om at jeg er langt ifra ferdig! Heldigvis. 
Vi har også fått handlet inn litt annet til leiligheten, og sakte men sikkert begynner det å bli litt mer hjemmekoselig her. Vi er fremdeles litt usikre på hvor mye innsats vi gidder å legge i denne leiligheten, da vi bare leier. Men samtidig vil vi jo gjerne ha det så fint rundt oss som mulig, og det er så ekstremt viktig å føle seg hjemme i det som faktisk er vårt hjem per nå. 
Det er tydelig at det har vært kontorer her tidligere, da det er en sånn "kontorstripe" på veggen, som er full av stikkontakter, med ledninger inni, og noen skikkelig stygge kontorlamper i taket. Dette er ting vi får lov til å fikse hvis vi vil, men det står vel mer på om vi gidder. Kanskje blir vi her en sommer, og kanskje blir vi her i et år. Derfor får vi heller se det litt an etterhvert. Det står fremdeles ganske halvtomt her, så noen interiørbilder får dere ikke helt enda :-)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Kristensen

Elisabeth Kristensen

22, Kragerø

Kategorier

Arkiv

hits